film izle,online film izle, direk film izle, filmizle, online sinema, canlı sinema, film izlesene, filim izle

ölüm oyunu battle royale film izle online direk

Posted on: Ağustos 20, 2008

ölüm oyunu battle royale film izle online direk
Tür : Aksiyon / Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2003
Yönetmen : Kinji Fukasaku
Senaryo : Kenta Fukasaku , Koshun Takami (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Katsumi Yanagishima
Müzik : Masamichi Amano
Yapım : 2000, Japonya , 114 dk...

Oyuncular

Tatsuya Fujiwara (Shuya Nanahara) , Aki Maeda (Noriko Nakagawa) , Taro Yamamoto (Shougo Kawada) , Masanobu Ando (Kazou Kiriyama) , Kou Shibasaki (Mitsuko Souma) , Chiaki Kuriyama (Takako Chigusa) , Takeshi Kitano (Kitano)

Konusu:
Beyazperdede şiddet kullanımı açısından Japon sinemasının tartışmasız bir ağırlığı var. Ölüm Oyunu ise Japonların bu alışkanlıklarını nereye götürebileceğini gözler önüne seriyor.

Özellikle gençlerin kontrolündeki şiddettin arttığı Japon toplumunda, gençlere göz dağı vermek için korkunç bir oyun tasarlanır. Dokuzuncu sınıfa giden 42 öğrenci, zorla bir adaya sürülür ve birbirlerini yok etmeleri sağlanır. film izle Sadece biri geri dönecek ve bu oyunu ibret olması için çağına anlatacaktır.

Japon milletini şok eden filmin, bizim ülkemizde nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor. Filmekimi’nde galası yapılacak olan film, akabinde vizyona girecek.

Ülkemizde gösterilecek olan kopyanın bir özelliği de, filmin genletilmiş bir versiyonunu önümüze getirecek oluşu. İlk versiyonundan 15 dakika daha uzun bir film izleyeceğiz. Merakla bekliyoruz…

Yorum bırakın

Blog Stats

  • 200.699 hits
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3507249-22"); pageTracker._trackPageview();